Přejít na obsah

Smazání účtu

Účet můžete kdykoli smazat na webu nebo v aplikaci v Nastavení → Smazat účet.

Smazání okamžitě odstraní účet a data, která k němu patří, včetně jména, e-mailu, hesla, způsobů přihlášení a zařízení pro dvoufaktorovou autentizaci. Zálohy vyprší po uplynutí své doby uchování.

Přihlaste se a smažte účet